Медики німецької клініки "Шаріте" все ще не називають дату повернення мера Харкова, але Кернес хоче повернуться додому до Нового року.

Про це заявив друг і бізнесмен Геннадія Кернеса Павло Фукс в коментарі Харківським журналістам, передає МГ Об'єктив .

"Він рветься додому, каже - "Мені все одно, що буде". Лікарі не те, що не рекомендують – не відпускають. А він все одно кричить - "Хочу додому". Зараз йому дають антибіотик спеціальний”, - заявив Павло Фукс.

Також бізнесмен спростував всі чутки про те, що у Геннадія Адольфовича був інсульт.

"Зараз у нього нормальний стабільний стан, дихає він сам, на ніч його підключають",- сказав Фукс.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Павло Фукс, фото: МГ Об'єктив
Павло Фукс, фото: МГ Об'єктив

Журналістам Фукс відмовився коментувати політичні суперечки в мерії у зв'язку обранням секретаря міськради, але сказав, що мер Харкова підтримує Ігоря Терехова.

За словами друга Кернеса, особистих ділових інтересів у Харкові у нього немає, а приїхав він тому, що він - почесний громадянин Харкова.

Нагадаємои, Геннадій Кернес планує повернуться додому з лікування в Німеччині до 30 грудня. Про це повідомив бізнесмен і друг Кернеса Павло Фукс на своєму Телеграм-каналі, 7 грудня.

За його словами, Кернес також оцінив підготовку Харкова до Нового року. У той же час про самопочуття мера Фукс нічого не сказав.

"Розмовляв з Геннадієм Адольфовичем. Поцікавився, як самопочуття, а він у відповідь запитує: як Харків готується до Нового року? Рідні показали йому фото і відео. Сподобалося. Передає привіт Харкову і харків'янам. Планує 30 грудня бути вдома"— - написав Фукс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хворого Кернеса "позбавили" повноважень у Харкові: "самі впораємося"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хворий Кернес ризикує залишитися без зарплати

Також «Знай.иа " писав, що Харків'янам повідомили, коли чекати Кернеса додому- " він полетів, але обіцяв повернутися"