Перша сесія Харківської міськради запланована на 9 грудня, але мер міста Геннадій Кернес не встигає на неї. Але територіальна комісія думає перенести її на другу дату.

Про це передає "Українська правда".

Читайте Знай в Google News!

"З нами ніхто цю дату (9 грудня) не обговорював. Це рішення виборчої комісії. Ми планували, що сесія відбудеться ближче до 20 грудня. На 9 - е він точно не встигає, я так розумію"— - заявив директор Департаменту інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко.

Також територіальна виборча комісія може перенести на тиждень перше засідання Харківської міськради. Рішення про це мали розглянути ввечері 4 грудня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Можливу дату повернення градоначальника в мерії Харкова теж не називають, але вказують, що чекають Кернеса в грудні.

Кернес, скріншот з відео
Кернес, скріншот з відео

Нагадаємо, новообраний і "старий" мер Харкова Геннадій Кернес вже незабаром повинен повернутися в Україну. Про це повідомив його син Данило Привалов.

За словами сина Кернеса, його батько повинен повернутися в Україну після лікування від коронавірус в німецькій клініці напередодні Нового року, 29 або 30 грудня.

"Я так часто коментую цю тему, що боюся наврочити. Дай Бог, це станеться і ви незабаром особисто зустрінетеся і зможете записати інтерв'ю", - підкреслив чоловік.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові розвіяли міф і немічності хворого Кернеса: сяде в крісло особисто

Як повідомляє портал «Знай.иа» Копи поставили хрест на зниклому Кернесі: "немає сенсу..."

Також «Знай.иа " писав, що помер Кернес: що відповіли його друзі та рідні на повідомлення про смерть Геннадія Кернеса