Відомий екснардеп, колишній голова Харківської ОДА і екскандидат у мери Харкова Михайло Добкін заразився COVID-19. Хвороба протікає в легкій формі.

Про це Михайло Добкін повідомив на своїй сторінці в Instagram.

"Без корони з "короною". Йшов четвертий день боротьби"— - йдеться у підписі до фото.

Зараз Добкін знаходиться в новому Салтові.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

За кілька днів до цього політик ходив на телеканал "Наш", про що розповідав своїм підписникам у соцмережі. А тиждень тому відпочивав з компанією в харківському ресторані.

"Знаю не з чуток неприємний стан, Маркович одужуйте", " На ток-шоу хоч всіх заразили?😂", " Не хворіти! Одужувати терміново!", " Моя сім'я, мої друзі і т.д. вже. Так що, це правда!", " Здоров'я і швидкого одужання!", " Якнайшвидшого одужання! Усе буде гаразд.", " Одужуй!!! Надумав ото боліти", " Якнайшвидшого вам одужання", " Головне - не здаватися !", " Міша, одужуй !", " Якнайшвидшого одужання", " Не швендяли б ви, Михайло Маркович з короною. Спокій і постільний режим потрібен. Комаровський справа говорить", " Маркович! Ви нас не підведіть!Якнайшвидшого!", " Все пройде це...теж", - бажають якнайшвидшого одужання Добкіну харків'яни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Добкін заговорив про хворого Кернеса і звільненого Кучера: "чужинцям тут не місце"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Добкін згадав про Майдан і оскандалився на всю Україну: "Не бачу гідності"

Також «Знай.иа " писав, що Добкін зізнався у повазі до "Беркуту" і оскандалився на всю країну: "Били і ґвалтували"