Колишній народний депутат і вже колишній кандидат у мери Харкова Михайло Добкін заявив, що поважає президента країни-агресора Володимира Путіна.

Про це він сказав в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

Незважаючи на те, що президент Росії розв'язав війну на Донбасі і окупував частину українських територій, екснардеп заявив про свою повагу до нього.

Коли Гордон запитав Добкіна "чи поважає той Путіна". Добкін відповів: "Звичайно, поважаю."

"Я поважаю Путіна поза Україною. Він найсильніший лідер, який Росію з колін підняв до стану, коли з нею почали рахуватися. Ще не поважати, але рахуватися" - заявив Михайло Добкін.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На уточнююче запитання Гордона, чи поважає він Путіна саме як громадянин України, Добкін вирішив "ухилитися" від відповіді.

"Це наша національна трагедія. Ми постійно намагаємося якимось чином висловлювати або питати один одного ставлення до чужих для нашої країни політиків. Мені по*рен хто керує Росією",- сказав екс-нардеп Добкін.

Крім того, Добкін стверджує, що українці нібито самі винні, що Росія окупувала Крим, так як повинні були його захищати і пожертвувати тисячами життів.

"Хто віддав життя за Крим? У нас що там, не було військ? У нас не було там зброї? Нехай би там полягли тисячі і у нас забрали (територію), тоді б ми сказали: ми зробили все, що змогли. Я не кровожерливий, але так життя влаштоване"– сказав він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Добкін поступився мерське крісло хворому Кернесу: "місія виконана"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес жорстко відреагував на "дружнє" висунення в мери Добкіна: "Неблагородно"

Також «Знай.иа " писав, що Скандального Добкіна два роки кличуть до суду-то відпустка, то карантин