Айна Тимчук підписала розпорядження на вступ на посаду голови Харківської ОДА.

Відповідне розпорядження оприлюднили на сайті Харківської міськради.

"Відповідно до Указу Президента України від 27 листопада 2020 року №522/2020 "Про призначення О. Тимчук головою Харківської обласної державної адміністрації" приступаю до виконання повноважень голови Харківської обласної державної адміністрації з 01 грудня 2020 року"— - йдеться в документі.

Нагадаємо, 25 листопада на засіданні Кабінету Міністрів було погоджено рішення про звільнення Олексія Кучера і призначення на його місце Айни Тимчук.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Тимчук представила найбільш "хворі" місця, з якими планує зайнятися після призначення.

Чиновниця просить підтримати її кандидатуру на посади голови Харківської ОДА. За словами Тимчук, вона "розуміє цей регіон", адже вона пропрацювала чотири роки в Харкові заступником міського голови та керівником апарату.

Айна Тымчук, фото: Днепропетровская ОГА
Айна Тымчук, фото: Днепропетровская ОГА

За словами Тимчук, на новій посаді вона виділяє три пріоритети. Перший - боротьба з поширенням коронавірусу. Другий - реорганізація районів Харківщини, передача повноважень в ОТГ, налагодження системи адміністративних послуг та прийняття районних бюджетів. Третій - прийняття збалансованого обласного бюджету та налагодження співпраці з новою обласною радою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У крісло Кучера сіла соратниця Кернеса Тимчук: що відомо про нового губернатора

Як повідомляє портал «Знай.иа» Добкін заговорив про хворого Кернеса і звільненого Кучера: "чужинцям тут не місце"

Також «Знай.иа " писав, що Хворого Кернеса "позбавили" повноважень у Харкові: "самі впораємося"