У Харкові на станції метро "Харківський тракторний завод" загорівся вагон.

Про це повідомили очевидці і опублікували фото з місця подій у групі "ВІХА" у Фейсбуці.

За словами свідків, після того, як пасажири увійшли у вагон, деяким з них здалося, що вони бачать вогонь і дим. Всі екстрено вийшли на платформу, а вагон у вогні і диму зник у тунелі.

"Станція " Тракторний завод". Села, вагон загорівся і всі вибігли. Я зняла тільки дим. Вагон у вогні і в диму поїхав в тунель, всі вийшли, чекаємо іншого. Незрозуміло, чого він запалився", — написала одна з присутніх на станції.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

У прес-службі КП "Харківський метрополітен" повідомили, що НП не було.

"З вулиці через вентиляцію затягнуло дим. Швидше за все в районі вентшахти щось на вулиці спалюють. Вентиляцію вже переключили"— - повідомив прес-секретар КП "Харківський метрополітен" Олексій Бітнер у коментарі Newsroom.

Нагадаємо, в соціальних мережах опублікували відео, на якому харківські поліцейські силою намагаються витягнути хлопця з вагона метро.

На опублікованому відео можна помітити, як два Вартові правопорядку стоять у вагоні метро і розмовляють з хлопцем, який сидів без маски. Потім вони різко схопили його і спробували витягнути з поїзда на станцію, проте той чинив опір.

Інші пасажири поїзда були вкрай обурені вчинком правоохоронців і почали заступатися за хлопця. Одна жінка зажадала поліцейських пояснити свій вчинок, на що один з них відповів, що буде що-небудь пояснювати в суді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові дівчина кинулася під потяг і паралізувала метро, перші подробиці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харківські провідниці забили на "голих" пасажирів і розляглися на сидіннях: "Картішкі, доміно?"

Також «Знай.иа " писав, що Харків'яни забули про дистанцію і заполонили метро: "який локдаун?"