У Великобурлуцькому районі правоохоронці почали розслідування за фактом про фальсифікацію виборчого процесу. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Харківської області.

11 листопада до Великобурлуцького відділення поліції звернулися представники кандидата в депутати. Вони написали заяву. У ньому йшлося, що після підрахунку голосів виборців у територіальному виборчому окрузі з виборів депутатів Харківської обласної ради, виявлено невідповідність між протоколом дільничної виборчої комісії на одній з виборчих дільниць з протоколом Великобурлуцької селищної територіальної виборчої комісії.

На даний момент поліцією вирішується питання про вилучення згаданих протоколів та інших документів, які повинні оцінити експерти. Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 158-3 (фальсифікація, підробка, викрадення, пошкодження або знищення виборчої документації, документації референдуму, викрадення, пошкодження, приховування, знищення печатки виборчої комісії, комісії референдуму, виборчої урни, списку виборців або учасників референдуму) Кримінального кодексу України. Винним світить від 3 до 7 років позбавлення волі років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк п'ять років, якщо їх провину доведуть поліцейські.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в мережі поповзли чутки про те, що Геннадій Кернес може скласти присягу після виборів у клініці " Шаріте".

Також Знай писав, що Геннадія Кернеса розшукали після чуток про смерть в клініці " Шаріте".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що пасинок Кернеса Гайсинський повернувся з Німеччини один.