У Харківській "інфекційці" закінчуються місця для хворих з коронавірусом. Ситуація наближається до критичної.

Близько тижня тому Харківська обласна державна адміністрація повідомила, що місцева інфекційна лікарня заповнена на 100%, а в регіоні спостерігається критична ситуація з хворими на COVID-19.

З "швидких" у відділення більшість пацієнтів обласної інфекційної лікарні перевозять на візках — тепер лікарня приймає в основному людей у важкому стані. На подвір'ї медзакладу гуркочуть колеса каталки - у чорних мішках перевозять померлих.

Як виглядають будні медиків у Харківській "інфекційці" дивіться у відео:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, в Мережу потрапив відео-доказ того, що в області дійсно переповнені лікарні, а введення "карантину вихідного дня" вже не здається такою поганою ідеєю.

На відеозаписі можна помітити, що перед медзакладом вишикувалася черга з десятка автомобілів швидкої допомоги, а лікарі просто не встигають приймати хворих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові коронавірус одним ударом забрав рекордну кількість життів, стає страшно

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові швидкі влаштували кілометрові "пробки", лікарі в істериці: "Куди вас стільки?"

Також «Знай.иа " писав, що Жахи Харківської інфекціонки прогриміли на всю Україну: "у бабусі не було грошей, і її 5 днів кололи одним шприцом"