Мер Харкова Геннадій Кернес потрапив у топ-10 найпопулярніших мерів країни.

По версії "ВВС Ukrainian", Харківський градоначальник розмістився в рейтингу мерів на шостому місці.

У Харкові за Геннадія Кернеса, який йшов на мерські вибори втретє від Партії "Блок Кернеса - успішний Харків", проголосувало 60,34% виборців.

У першій п'ятірці рейтингу опинилися мери Хмельницького, Івано-Франківська, Чернігова, Тернополя та Вінниці. Їх кандидатури підтримали від 65,9 до 86,83% виборців.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"На нинішніх місцевих виборах українці віддали перевагу старим перевіреним керівникам своїх міст, десять голів обласних центрів виграли вже в першому турі",- зазначає видання.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Геннадій Кернес офіційно зареєструвався мером Харкова. Виборча комісія отримала заяву і документи від Кернеса. Все необхідне для реєстрації Кернес надіслав електронною поштою. Згідно з чинним законодавством, мер Харкова повинен до 20 грудня взяти участь у першій сесії нового складу міськради.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Про стан здоров'я мера Харкова Геннадія Кернеса не було чутно вже тривалий час. В результаті в соцмережах знову поповзли чутки про смерть градоначальника. У Харківській міській раді журналістам інформацію про смерть Кернеса не підтвердили і розповіли про самопочуття і лікування мера Харкова.

Також «Знай.иа " писав, що Син Кернеса Гайсинський прилетів до Харкова без батька. На початку листопада молодий чоловік повернувся до Харкова. Біля готелю National був помічений автомобіль Mercedes G-Class з номерами 0202, яким користується Гайсинський. Поруч був припаркований мікроавтобус Volkswagen з кортежу Кернеса. Джерела редакції підтвердили інформацію про те, що пасинок Кернеса повернувся в місто.