Новообраний мер Харкова Геннадій Кернес, який поки проходить лікування від коронавірусу в німецькій клініці "Шаріте", планує повернутися в Україну до того, як запрацює міська рада.

Так, в ефірі українського телеканалу спікер Харківської міськради Юрій Сидоренко розповів, що градоначальник повернеться додому вже у грудні.

В черговий раз про мера Харкова заговорили, коли поліція порушила кримінальну справу за фактом його зникнення. Щоправда, закрили справу буквально за півтори години. Копи пояснили, що зобов'язані були зробити так за процедурою, оскільки заяву про зникнення Кернеса подав мешканець Харкова. У міській раді на це вже реагують з гумором.

"Гумор приходить поступово. Адже коли його поховали вперше - було не до жартів. А коли це вже п'ятий або шостий раз відбувається, то інакше як з гумором ставитися до цього неможливо. До першої сесії, яка відбудеться не пізніше середини грудня, він повинен бути тут", - пояснив Юрій Сидоренко.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Перший віце-мер Харкова Терехов розповів, як проходить лікування Геннадія Кернеса. За його словами, Кернес полетів у "Шаріті" не коронавірус лікувати

Як повідомляє портал Знай.ua Про стан здоров'я мера Харкова Геннадія Кернеса не було чутно вже тривалий час.

Також Знай.ua писав, що Геннадій Кернес офіційно зареєструвався мером Харкова. Все необхідне для реєстрації Кернес надіслав електронною поштою.