Стало відомо про те, що в Харківській міській раді відреагували на заяву про зникнення чинного мера.

Таким чином, повідомляється, що Геннадій Кернес все ще знаходиться в Німеччині, в місцевій клініці, де лікарі лікують його від коронавірусу.

Повернутися в Україну він планує до того, як стартує робота новообраної міської ради. Як відомо, Геннадій Кернес. Був знову переобраний мером міста.

Геннадій Кернес
Геннадій Кернес

Про це повідомив речник Юрій Сидоренко.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Той каже, що гумор приходить далеко не відразу. Коли ЗМІ поховали мера перший раз, то було не смішно, а ось на шостий раз нічого не залишалося, як посміхнутися з усієї цієї ситуації.

До середини грудня Геннадій Кернес повинен буде повернутися.

При цьому, відомо, що правоохоронні органи відкрили кримінальну справу за фактом його зникнення, але, вже через півтори години справу було закрито.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Перший віце-мер Харкова Терехов розповів, як проходить лікування Геннадія Кернеса. За його словами, Кернес полетів у "Шаріті" не коронавірус лікувати

Як повідомляє портал «Знай.иа» Про стан здоров'я мера Харкова Геннадія Кернеса не було чутно вже тривалий час.

Також «Знай.иа " писав, що Геннадій Кернес офіційно зареєструвався мером Харкова. Все необхідне для реєстрації Кернес надіслав електронною поштою.