У Харкові на новорічне оформлення на площі Свободи витратять 4,5 мільйона.

Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр, посилаючись на портал електронних закупівель ProZorro.

За інформацією активістів ХАЦ, КП "Міськсвітло" уклало договір на 2,96 мільйона гривень з ФОП "Сірченко А. В." на придбання модульної конструкції до новорічних та різдвяних свят.

Ще 1,4 мільйона гривень КП планує витратити на послуги зі складання, встановлення та налаштування цієї конструкції.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

За умовами договору, підрядник повинен встановити декорацію до 31 грудня 2020 року. Об'єкт складається з 62 частин і в зібраному стані матиме розмір 26,5*06*11,5 метрів. Важити конструкція буде близько п'яти тонн.

Гарантійний термін на металеву конструкцію - 36 місяців. Гарантійний термін на світлову частину - 12 місяців.

Харків, скріншот з відео
Харків, скріншот з відео

Нагадаємо, площадь Свободи в Харкові закривають для руху транспорту до 10 лютого.

Рух транспорту по пл.Свободи, на ділянці від перехрестя вул. Сумська - вул. Свободи до Харківського національного університету це пов'язано з підготовкою та святкуванням Нового року, Різдва та організацією відпочинку дітей у дні зимових шкільних канікул.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові затвердили план заходів до Нового року. Офіційне відкриття головної ялинки Харкова планують провести 19 грудня о 17:00. Окрім ялинки на площі планують встановити атракціони, біля яких чергуватимуть волонтери.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Бояться запізнитися? У центрі Харкова вже ставлять новорічну ялинку. У центрі Харкова вже з'явилася бетонна основа під новорічну ялинку. Центральну частину площі Свободи обгородили тимчасовим парканом, а на самому майданчику працюють робітники з автокраном.

Також «Знай.иа " писав, що Кернес підсуне харків'янам золоті кулі. У Кернеса посеред літа почали готуватися до Нового року