Демонтаж новорічних прикрас, на які Харків витратив мільйони гривень, обійдеться місту в ще один мільйон. Про це повідомили в співтоваристві «Хуевый Харків».

«У Харкові на демонтаж новорічних прикрас в центрі міста витратять мільйон гривень. Парам-пам-пам», - написали автори посту.

Скрін соцмережі

«Дивлячись скільки людино-годин буде задіяно. Припустимо, демонтаж триватиме 5 днів, і того 200к в день. Нехай середня зарплата робочого – 12 тис. на місяць (від двірника, який буде прибирати за монтажниками до дядька/тітки в кабінеті, який(а) буде вважати логістику). Відповідно в день йому треба буде платити 600 грн. Тобто, 333 задіяних людини. Непогана армія мертвих душ така виходить...», - підраховують користувачі соцмережі.

«А техніка теж пристойних грошей коштує», - нагадують городяни.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

«600 грн в день? Ніх**ва зарплата у демонтажників, я ще настільки високооплачуваної роботи не зустрічав», - пише один з коментаторів.

«Могли б на демонтаж смсками зібрати, а гроші на лікування дітей відправили», «Можна мені цей мільйон? Я сам її демонтую», - додають харків'яни.

Нагадаємо, Кернес подарував харків'янам "небо в алмазах": скільки мільйонів спливли з наших гаманців.

Як повідомляв портал Знай.uа, недалеко біля селища Хрестище (Харківська область) на місці розриву атомної бомби вчені взяли проби грунту.

Крім портал Знай.uа писав, що у Києві невідомі підірвали автомобіль заступника одного з департаментів Міністерства аграрної політики.