Родіон Гайсинський полетів до Берліна разом з мером Харкова Геннадієм Кернесом 17 вересня. Півтора місяці він перебував у столиці Німеччини з дружиною Ганною і мамою Оксаною Гайсинською.

Про це повідомляють кореспонденти Newsroоm.

На початку листопада молодий чоловік повернувся до Харкова. Біля готелю National був помічений автомобіль Mercedes G-Class з номерами 0202, яким користується Гайсинський. Поруч був припаркований мікроавтобус Volkswagen з кортежу Кернеса. Джерела редакції підтвердили інформацію про те, що пасинок Кернеса повернувся в місто. А ось мама Родіона, судячи з її сторінки в Instagram, все ще залишається в Німеччині.

джерело: Newsroоm
джерело: Newsroоm

Нагадаємо, син мера Харкова Геннадія Кернеса Родіон Гайсинський розповів, чому батько не з'являється на публіці під час передвиборної кампанії і після голосування. Вибори ж у Харкові він порівняв з собачими бігами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Гайсинський метафорично порівняв кандидатів з учасниками собачої гонки, в якій організатори виставили гепарда (Нік Кернеса в соцмережі — gepard59). Коли ж до перегонів було все готово і собаки рушили з місця, гепард залишився спокійно лежати.

"Люди стали питати організатора, в чому справа. На що він відповів, що іноді доводити, що ти найкращий - це просто образа"— написав Гайсинський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Збожеволілі харків'яни горюють по Кернесу, "віддувається" заступник: "де ж Гена?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У мерії Харкова пролили світло на стан хворого Кернеса: "реабілітація..."

Також «Знай.иа " писав, що Кернес стежить за виборами з лікарняного ліжка: "ніяких сумнівів"