Сини мера Харкова Геннадія Кернеса заявили, що він знаходиться "у відмінному стані" і йде на поправку і скоро повернеться в рідне місто.

Про це Родіон Гайсинський і Данило Кернес сказали в спільному інтерв'ю виданню"Страна".

"На сьогоднішній день він знаходиться у відмінному стані. Його здоров'ю нічого не загрожує. Він набирається сил для майбутньої активної роботи. Я летів з ним в літаку і до цього дня перебуваю з ним в Берліні. І з того моменту бачу щоденні поліпшення. Ми регулярно спілкуємося з лікарями, які явно відзначають позитивну динаміку, задоволені ходом лікування і здивовані швидкості його відновлення",- повідомив Родіон Гайсинський.

Також, сини Кернеса спростували чутки про кому або інсульт, нібито перенесений мером, але відзначили, що після хвороби йому поки складно розмовляти.

Кернес, скріншот з відео
Кернес, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"У зв'язку з тим, що у нього була важка форма коронавірусу, йому складно поки говорити. Він відповідає, спілкується з нами, але філософські задушевні розмови ще не веде. Не хвилюйтеся. Людина тільки вичухалася. Що ви від нього хочете? Ви ще з ним поговорите. Щоб нам розмовляти, потрібно набрати легені, умовно затримати дихання і поступово робити контрольований видих. Йому цю історію робити важко - у зв'язку зі складною течією коронавірусу. Лікарі настійно просять його не турбувати і не чіпати балаканиною. Те, що нас пускають в лікарню, це виключно, тому що ми пробили туди доріжку", - розповів Данило Кернес.

Відповідаючи на питання, чому немає фотографій або відеозапису з палати харківського мера, сини заявили, що це пов'язано з тим, що Кернес погано виглядає і не хоче показуватися публіці в такому вигляді.

Кернес, скріншот з відео
Кернес, скріншот з відео

"Він зараз схожий на Ейнштейна: зарослий, з жахливою бородою. (...) Якби це був я, то зробив би таке фото. Але він шалено педантично ставиться до власної зовнішності. Коли він був в Ізраїлі, він просив, щоб дітей в палату не пускали, поки він не буде "як огірочок". Зрозуміло, що ми все одно прийшли, але він кипішував дуже довго",- зазначив Данило.

Відповідаючи на питання про дату виписки і необхідності особисто приймати присягу мера, сини висловили впевненість, що Кернес буде на присязі.

"Можу, але не буду цього робити, не хочу загадувати. Повторюся, на присязі точно буде",- сказав Данило.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Берлінська клініка "Шаріте" відкрила правду про хворого Кернеса-харків'яни не очікували

Як повідомляє портал «Знай.иа» У харківській мерії розповіли про стан Кернеса: "ми точно знаємо"

Також «Знай.иа " писав, що У міськраді Харкова назвали "дешевими клоунами" тих, хто говорить про інсульт Кернеса- " хто б їм сказав?"