Група контрабандистів з Росії спробувала переправити ящики з ветеринарними препаратами на суму 270 тисяч гривень в Харківську область.

Про це повідомила пресслужба Східного регіонального управління ДПСУ.

Про можливе пересилання товару дізналися співробітники Держприкордонслужби, і вистежили автомобіль, який повинен був забрати вантаж.

"Позашляховик Toyota їхав з боку села Гур'їв Козачок (Золочівський район) і зупинився біля кордону вчора вночі. З боку Росії до огорожі підійшла група чоловіків, які за допомогою сходів-трансформера зробили лаз і пронесли через паркан 5 ящиків", - розповіли у відомстві.

фото: Державна прикордонна служба України
фото: Державна прикордонна служба України

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На жаль, спроба затримати порушників виявилася невдалою. Контрабандисти кинули сходи і ящики, і кинулися навтьоки – чоловіки проскочили через свій лаз назад на територію Росії, а позашляховик зник в українських полях.

На даний момент автомобіль Toyota розшукується прикордонниками і співробітниками Нацполіції.

фото: Державна прикордонна служба України
фото: Державна прикордонна служба України

"У покинутих ящиках були виявлені ветеринарні препарати «АСД фраксия» 2 – 300 флаконів, «Ронколейкин» - 310 упаковок, «Гискан-5» - 1 000 доз. Весь товар був переданий співробітникам фіскальної служби",- зазначили у Східному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові онкохворим впарювали" вітаміни " замість ліків-цинічна схема приголомшила Україну

Як повідомляє портал «Знай.иа» Крим живе на контрабанді ліків з України: чим не догодила " рідна гавань"

Також «Знай.иа " писав, що Під Харковом затримали "громадянина СРСР" - рвався додому