У Харківській області прикордонники затримали українця, який намагався перевезти на територію Росії ковдри та чоловічі куртки.

Про це повідомила пресслужба Державної прикордонної служби України.

У понеділок, 26 жовтня, поблизу населеного пункту Строївка Дворічанського району Харківської області, поблизу кордону з Росією, військовослужбовці виявили автомобіль ВАЗ.

фото: ДПС України
фото: ДПС України

Наблизившись до транспортного засобу, прикордонники помітили чоловіка, який витягував з багажника товар і переносив у бік держкордону. Всього українець планував доставити в сусідню країну 12 ковдр і 30 чоловічих курток.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Затриманий пояснив, що перемістити товар на Росію його нібито попросили за грошову винагороду.

Відносно правопорушника склали адміністративні матеріали за спробу незаконного перетину кордону. Виявлений товар передали представникам митниці. Попередня сума оцінки склала понад 50 тис. грн.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Прикордонники відібрали у прикарпатця 250 кілограмів польської ковбаси: "це моя зарплата!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Буковині парочка шпигунів у кущах "пасла" прикордонників - "таємна" операція накрилася мідним тазом

Також «Знай.иа " писав, що На Закарпатті схопили "гастролера" Путіна-стволи і гранати в кіндерах