У Харківській області прикордонники затримали контрабандиста на коні. Він намагався провести через кордон Тютюн для кальяну. Щоб зупинити хитрого контрабандиста прикордонникам довелося вистрілити в повітря. Спійманий громадянин України намагався перетнути кордон з Росією.

Про інцидент розповіли в Державній прикордонній служби. Прикордонники розповіли, що зловмисник спорудив металеві сітки, які встановив на сідло коня. У них він помістив картонні коробки з тютюном.

Прикордонники зажадали у нього зупинитися, але контрабандист вирішив втекти. Це у нього зробити не вийшло. Прикордонники вистрілили в повітря і затримали втікача. Вони оцінили тютюн, який перевозив чоловік у 105 тисяч гривень.

При огляді також з'ясувалося, що чоловік не мав при собі документів і заявив, що є громадянином України. Він також розповів, що переміщував з Росії коробки з тютюном для кальяну. Контрабандний тютюн вилучили та передали митній службі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що стало відомо про те, що в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали чоловіка, який намагався провезти 22 кілограми срібла в ручній поклажі. Таким чином, повідомляється, що чоловік прибув в Україну з Туреччини.

Також Знай писав, що в столичному аеропорту "Бориспіль" при спробі вивезення вантажу цінних каменів був затриманий громадянин Китайської Народної Республіки.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті прикордонники затримали контрабандистів. 12 серпня співробітники прикордонного відділення "Вилок" Мукачівського загону затримали позашляховик Jeep поблизу кордону з Угорщиною.