Прикордонники українського пункту пропуску “Гоптівка” на Харківщині затримали крадія, який знаходився в розшуку, повідомляє портал “Depo.ua” з посиланням на Східне регіональне управління Держприкордонслужби.

Як повідомляється, громадянин України пішки повертався додому з Росії. Під час проходження паспортного контролю виявили, що чоловік знаходиться в розшуку за здійснення крадіжки.

Прикордонники затримали крадія та передали його поліції.

Нагадуємо, що в червні у Гоптівці було затримано колишнього бойовика ДНР, який повертався з Росії, де переховувався останні роки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше портал “Знай.ua” розповідав про те, що харківські прикордонники затримали громадянина Азербайджану, який намагався нелегально перетнути кордон України з Росією.

Також “Знай.ua” повідомляв про те, що львівські прикордонники викрили контрабандистів, як намагались потягом провезти до Польщі велику партію цигарок.