На пункті прикордонного контролю “Гоптівка” затримали громадянина України, який п’ять років тому допомагав бойовикам ДНР, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

В обов’язки екс-ДНРівця входило чергування на блок-постах, огляд транспорту, речей та перевірка документів громадян. Згодом він втік до Росії, але там не зміг знайти себе та вирішив повернутись додому.

Наразі триває слідство. Затриманому інкримінують злочини, передбачені частиною 2 статті 260 Кримінального кодексу України.

Нагадуємо, що тиждень тому на “Гоптівці” затримали росіянина, який намагався дати хабар за дозвіл на в’їзд до України.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше “Знай.ua” розповідав про те, що одного з посадовців Східного управління Держприкордонслужби впіймали на спробі отримати хабар за контрабанду одягу до Росії.

Також "Знай.ua" повідомляв, що вчора прикордонники аеропорту “Бориспіль” “розвернули” російського політика, який хотів потрапити до України попри заборону.