У Харкові розпочали підготовку до новорічних свят - на площі Свободи вже розмежували місце, де стоятиме новорічна ялинка.

Про це передає МГ Об'єктив.

У центрі Харкова вже з'явилася бетонна основа під новорічну ялинку. Центральну частину площі Свободи обгородили тимчасовим парканом, а на самому майданчику працюють робітники з автокраном.

На площу вже завезли металеві конструкції.

Цього року на оформлення міста до новорічних свят планують витратити майже 4,3 мільйона гривень. Про це йдеться на сайті державних закупівель ProZorro.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Новорічний Харків, скріншот з відео
Новорічний Харків, скріншот з відео

За відомостями ХАЦ, 31 серпня комунальне підприємство "Міський Інформаційний центр" уклало договір з ТОВ "Насус Трейд" щодо святкової підготовки площі Свободи, площі Конституції та перехрестя вулиці Вернадського/Гімназійної набережної до Новорічних та Різдвяних свят. Власником і керівником ТОВ "Насус Трейд" є Олександра Анненкова.

Торік встановлювати ялинку почали 18 листопада. В Україні вона посіла перше місце за своєю висотою - 40 метрів і 49 сантиметрів. На закупівлю хвої з бюджету міста виділили понад 900 тисяч гривень. Ще 2 мільйони витратили на металевий навіс, який встановили на площі. КП" Міський Інформаційний центр " витратило понад 4 мільйони на світлодіодну сітку для ялинки. Також підприємство укладало два договори загальною вартістю 920 гривень на монтаж ялинки та оформлення площі. Ще 4 мільйони виділили з бюджету міста на послуги з прикраси Майдану Свободи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес подарує 4 мільйони Дідові Морозу

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Х * * Вік від Кернеса": харків'ян привітали з Новим роком "по-дорослому" і показали сором одним фото

Також «Знай.иа " писав, що Ялинка, гори: кілька простих порад, як продовжити свято в будинку