Харків'яни стали розсіювати паніку навколо "пропажі" мера міста Геннадія Кернеса. Деякі навіть впевнені в тому, що до цього причетний перший заступник градоначальника Ігор Терехов.

Про це стало відомо з групи "Х.Х" в соціальній мережі ВКонтакті.

"Збожеволілі харків'яни з секти свідків Лудшего панікують і задають питання Терехову. Давайте всі разом запитаємо, де ж Гена?",- написав автор фото.

Як виявилося, по місту стали розповсюджуватися оголошення в яких невідома група харків'ян вважає, що "йде рейдерське захоплення Харкова", за яким "стоїть" Терехов.

Адже Кернес пропав місяць тому і ніхто не бачив ні фото, ні відео з мером. І як впевнені його шанувальники, то всі ті офіційні листи з німецької клініки "Шаріте", де зараз проходить лікування мер - липові.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

"Терехов почав забирати в свої руки місто, набрав у списки партії своїх людей, людей зі "слуг народу", його інтерв'ю в газеті Кернеса. Він вже підмінив собою мера",- впевнені "фанати" Кернеса.

Шанувальники чинного мера вимагають провести негайне незалежне розслідування і опублікувати його результати до виборів 25 жовтня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Невістка хворого Кернеса розкрила правду про стан мера, харків'яни не очікували

Як повідомляє портал «Знай.иа» У харківській мерії розповіли про стан Кернеса: "ми точно знаємо"

Також «Знай.иа " писав, що Добкін зняв свою кандидатуру з мерської гонки в Харкові: поступився місцем важкохворому Кернесу