Вже зовсім скоро в Харкові стартують місцеві вибори. А це означає, що в самому розпалі передвиборча агітація всіх можливих кандидатів на пост мера міста.

Цього разу своєю передвиборчою рекламою "виділився" нардеп Олександр Фельдман. Адже рекламувати кандидата вийшли школярі.

Відеофактом поділилися очевидці в групі "Х. Х" в соцмережі ВКонтакті.

На відеоролику видно, як четверо школярів вийшли з прапорами з символікою Фельдмана, тим самим роблячи йому рекламу.

"Кернос відправив дітей на канікули щоб вони могли рекламувати Фельдмана поки батьки платять за борги парку їм. Білочка", - написав автор відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові народний депутат України Олександр Фельдман задекларував подарунок у розмірі майже 100 млн грн.

Про це стало відомо з декларації нардепа, опублікованій на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Згідно з документом, 28 вересня депутат отримав презент від своєї мами, Іди Лейбовни Фельдман. Загальна сума подарунка склала 98,9 мільйонів гривень.

Протягом вересня кандидат у мери Харкова також декларував численні виплати за кредитами, які перевищили два мільйони в національній валюті. При цьому Фельдман отримав ще одну позику - від банку "Кліринговий Дім". Сума кредиту склала п'ять мільйонів гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес влаштував шикарний бал-маскарад за рахунок харків'ян: дами запрошують кавалерів

Як повідомляє портал «Знай.иа» У розпал пандемії політики влаштували "антикоподібне" мега-свято: безмаскова Навала і кандидати з COVID-19

Також «Знай.иа " писав, що Кернес роздав мажорні стипендії і без того казково багатим Добкіну і Фельдману