Під Харковом чоловік уникнув штрафу за те, що самовільно покинув місце самоізоляції з позитивним тестом на COVID-19. Про це розповідає прес-служба Великобурлуцького районного суду Харківської області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що вказаний суд визнав співробітника ТОВ "АГРІКА М" винним у порушенні правил карантину, проте не став карати тракториста штрафом, обмежившись усним зауваженням. Таку постанову було винесено 9 жовтня.

Згідно з матеріалами справи, винний 30 серпня порушив правила карантину - він перебував на самоізоляції як хворий COVID-19 (позитивний тест був отриманий 28 серпня). Тракторист самовільно покинув місце ізоляції.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У суді чоловік розповів, що того дня він прямував додому на власному автомобілі. Він знаходився в машині в захисній масці і не з'являвся в громадських місцях. Він попросив суддю звільнити його від відповідальності, оскільки його правопорушення є малозначним.

Суд прийняв рішення не накладати на винного штраф у розмірі 17 тисяч гривень, оскільки правопорушення не спричинило за собою тяжких наслідків. Таке рішення, на думку судді, відповідає законності і справедливості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що незважаючи на те, що Харків перейшов в "червону" зону карантину, ніхто не збирається відправляти школярів на дистанційне навчання.

Як повідомляв портал Знай.иа, "голих" харків'ян почнуть штрафувати по-новому.

Також Знай.иа писав, що у Харкові хворих з коронавірусом залишать лікуватися вдома.