20-річному курсанту Харківського національного університету Повітряних сил В'ячеславу Золочівському - єдиному вцілілому при катастрофі Ан-26 в Чугуєві - вручили медаль "За військову службу Україні".

Про це передає пресслужба АрміяInform.

У четвер, 15 Жовтня, хлопець отримав медаль "За військову службу Україні", присвоєну відповідним указом президента Володимира Зеленського.

фото: АрміяInform
фото: АрміяInform

Золочівський продовжує лікування у Військово-медичному клінічному центрі Північного регіону. Потім він має намір повернутися до навчання в університеті Повітряних сил.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

"У госпіталі я отримав необхідну допомогу, фізичну, моральну. У мене буде реабілітаційний період, буду відновлюватися. Після цього я повертаюся до служби. Буду наздоганяти програму",- поділився В'ячеслав.

Молодий курсант також подякував лікарям, військовим, друзям, які його відвідували, і взагалі всім, хто за нього хвилювався.

фото: АрміяInform
фото: АрміяInform

"Ще хочу сказати, що шаную всіх загиблих хлопців", - зазначив він.

Відомо, що реабілітацію, на яку відводять місяць, Золочівський проходитиме вдома. Зараз хлопця готують до виписки з лікарні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мати загиблого під Харковом африканця-лейтенанта знайшла в собі сили розповісти про сина: "страшніше не буде"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Львівщині посмертно нагородили загиблих під Харковом курсантів, скорботні матері ридають на всю Україну

Також «Знай.иа " писав, що Якими були і про що мріяли загиблі під Харковом курсанти: "Мамо, я щасливий!"