На сьогодні дані про стан здоров'я мера Геннадія Кернеса, якими володіє міськрада Харкова, виключають погіршення його здоров'я або інсульт.

Про це сьогодні, 13 жовтня, повідомив журналістам директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Юрій Сидоренко.

"Ми знаємо, що однією маловідомою і малопопулярною політичною силою готується черговий "інформаційний вкид" напередодні виборів. Полягатиме він у тому, що підпис Геннадія Кернеса на документах, поданих до ЦВК Блоком Кернеса «успішний Харків» і документах на посаду міського голови, несправжня. Це брехня. Підпис справжній. Геннадій Кернес всі необхідні документи підготував ще наприкінці серпня.

Кернес, скріншот з відео
Кернес, скріншот з відео

Також вчора з'явилося чергове "вкидання" про стан здоров'я Геннадія Адольфовича від одного з кандидатів на посаду мера Харкова. Мовляв, у нього є точна інформація, що стан здоров'я Геннадія Кернеса поганий і до виборів у місто він не повернеться. Ми не розуміємо, на яких підставах Цей кандидат робить такі висновки. Ми наполягаємо на тому, що ніякої інформації стороння людина з берлінської клініки «Шаріте» отримати не може. По-перше, це поставить під удар репутацію самої клініки. По-друге, загрожує кримінальним переслідуванням на території Німеччини і досить серйозним покаранням. Чекаємо якнайшвидшого повернення мера Геннадія Кернеса",- розповів Юрій Сидоренко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У харків'ян закралася смутна підозра щодо хворого Кернеса: "Не може говорити?"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес і Труханов переможуть у першому, а Кличка і Садового чекає другий тур-професійний таролог

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові на агітаторів Зеленського напали з ножем: "ми за Кернеса!"