Траурний захід відбувся на базі Миргородського військкомату. Вшанували пам’ять загиблого у катастрофі під Чугуєвом курсанта близькі та родичі Андрія Роспотнюка, представники військових частин гарнізону, органів державної влади та місцевого самоврядування.

Про це повідомили 12 жовтня у пресслужбі Полтавського обласного військового комісаріату у Фейсбук, пише "Зміст".

На церемонії вручення у Миргородському військовому комісаріаті були присутні військовослужбовці 831 бригада тактичної авіації та представники органів місцевого самоврядування.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Солдата з Миргорода Андрія Роспотнюка посмертно нагородив медаллю «За військову службу Україні» президент України Володимир Зеленський. Медаль отримала мати воїна-авіатора Ольга Панасенко зі словами найщиріших співчуттів присутніх.

Андрія Роспотнюка поховали у Миргороді, на Алеї Героїв, бо він загинув виконуючи службовий обов’язок. Він навчався на військового штурмана у Харківському національному університеті Повітряних сил імені Кожедуба. На момент трагедії йому був 21 рік. Він народився та виріс у Миргороді на Полтавщині.

Нагадаємо, ввечері 25 вересня на Харківщині при заході на посадку в аеропорту міста Чугуєва розбився літак Ан-26 Повітряних сил Збройних сил України. На борту перебували 27 осіб: 7 членів екіпажу і 20 курсантів Харківського національного університету Повітряних сил.

Вижити вдалося лише одному курсанту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше “Мамо, я щасливий”: якими були і про що мріяли курсанти, які загинули в авікатастрофі Ан-26 біля Чугуєва

Як повідомляє портал «Знай.uа» Чорні скриньки Ан-26 розкрили правду про трагічний політ, що забрав життя курсантів під Харковом: "Грубі порушення"

Також «Знай.uа» писав, що Мати загиблого під Харковом африканця-лейтенанта знайшла в собі сили розповісти про сина: "Страшнішого не буде"