У Харківській області в авіакатастрофі Ан-26 загинув курсант, батько якого загинув, захищаючи Україну на Донбасі, в нещасливому рейсі Іл-76. Ігор Скочков був у літаку, який над Луганщиною збили російські найманці в 2014 році. Його син Олександр Скочков буде похований поруч з батьком у Мелітополі. Похорон відбудеться 7 жовтня, пише Громадське.

Про це розповіла мати загиблого курсанта Оксана Скочкова. Жінка розповіла, що Олександр пішов в авіацію слідом за батьком і став штурманом авіаційної ескадрильї двадцять п'ятої гвардійської військово-транспортної авіаційної бригади ЗСУ. Молодій людині було всього 20 років.

Його мама Оксана Скочкова розповіла, що Олександр після загибелі батька замінив його для своєї молодшої сестри Анастасії. Мама також зазначила, що Олександр у всьому успадковував батька. Він був гідним свого батька, добрим і чуйним.

Загиблий молодий чоловік навчався на 3 курсі університету імені Кожедуба, хотів стати штурманом, але 25 вересня загинув в авіакатастрофі недалеко від Чугуєва.

Нагадавши, Знай повідомляв, що президент Володимир Зеленський посмертно нагородив загиблих курсантів у катастрофі АН-26. На сайті президента України вже з'явився указ про нагородження медаллю" За військову службу Україні " 26 осіб, які перебували в літаку, який розбився під Чугуєвом. Нагороду також отримав і єдиний вижив курсант.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай писав, що в середу, 7 жовтня, у Старокостянтинові прощатимуться із загиблим в авіакатастрофі під Чугуєвим курсантом Костянтином Зібюком.

Нещодавно Знай передавав, що шкільний учитель Олександра Скочкова розповіла про останнє спілкування з учнем.