У Харкові співробітники клінінгової компанії обчистили квартиру, поки господиня була відсутня. Про подробиці події розповіла сама постраждала дівчина, передає Telegram-канал "Харків 1654".

Читайте Знай в Google News!

Мешканка Харкові замовила у клінінгової компанії "Чиста Хата" генеральне прибирання квартири, поки сама відлучилася в поїздку. Покоївки проводили прибирання з 10 ранку до 20:30 вечора, що зафіксували камери відеоспостереження в під'їзді. Однак, результат процедури змусив харків'янку звернеться за допомогою в поліцію.

Вся справа в тому, що крім поганого прибирання співробітники клінінгової компанії винесли з її квартири мікрохвильову піч, миючі засоби і кілька груш з холодильника. Коли ж дівчина звернулася до менеджерів "Чиста Хата" за поясненням, її всіляко намагалися уникати і спілкувалися так, ніби вона божевільна.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Спочатку менеджер заявив, що господиня сама попросила покоївок винести мікрохвильовку на смітник, проте дівчина заперечує цей факт. Після тривалого конфлікту в компанії запропонували вирішення проблеми - повернути постраждалій 500 гривень за мікрохвильовку.

Звичайно ж, дівчина не пішла на таку "послугу" фірми і звернулася в правоохоронні органи за фактом крадіжки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Київській області поліція затримала жінку, яка вкрала у господарів будинок дорогу соболину шубу, коли працювала у них покоївкою.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Дніпрі ретельно дезінфікують громадський транспорт.

Також Знай.иа писав, що на Закарпатті діти почали грабувати ринки.