У Харкові рятувальники витягли з палаючого будинку тварин, яких не встигли забрати господарі. Про подробиці події розповідає прес-служба ДСНС у Харківській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що в п'ятницю, 9 жовтня, сталася пожежа в житловому будинку, розташованому на вулиці Чоботарська, 49. У квартирі, розташованій на 4 поверсі, почалася пожежа, яка надалі поширилася на горище і дах будівлі.

До 16:38 пожежникам вдалося локалізувати пожежу на площі в 300 кв.м. О 20:15 пожежу було повністю ліквідовано. В ході події рятувальники допомогли 1 людині і ще 17 жителів вивели на вулицю. Загинула 1 людина.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Крім порятунку людей пожежники також подбали про порятунок тварин. Так, на офіційній сторінці ДСНС Харківської області в Facebook з'явилося відео, на якому один з рятувальників вручає жінці її собаку, яка застрягла в палаючому будинку. Жінка була безмірно вдячна рятувальникам за роботу і розплакалася просто на камеру.

Нагадаємо, що у Харківській області спалахнуло дві пожежі, причиною яких стало полум'я, що перекинулося з території Російської Федерації.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харківській області за минулу добу рятувальникам довелося гасити 81 пожежу.

Також Знай.иа писав, що під Харковом в Люботині третю добу люди не можуть нормально дихати через дим і смороду, які відчуваються по всьому місту.