Житель Харкова продавав через Інтернет ліки, не маючи відповідних дозволів.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

За даними поліції, зловмисник з 2015 року на своєму сайті продавав сильнодіючі препарати, не маючи відповідних дозволів. Встановлено, що 30-річний харків'янин відправляв замовникам посилки поштою, використовуючи підроблені паспорти.

Під час обшуку правоохоронці вилучили комп'ютерну техніку, банківські картки, гроші, авто та понад 10 000 блістерів пігулок загальною вартістю 3,5 мільйона гривень, а крім того - 5 паспортів громадян України з однаковими фотографіями та різними анкетними даними.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Зловмисника затримано. Йому оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого 4 ст.321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних або сильнодіючих речовин або отруйних або сильнодіючих лікарських засобів) КК України. Чоловікові загрожує позбавлення волі строком на 10 років. Слідство триває.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У медичному закладі виготовляли підроблені ліки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хворим харків'янам впарили" липові " ліки на 15 мільйонів, навіть вітаміни діють краще

Також «Знай.иа " писав, що На Харківщині гримить "наркотичний" скандал: медик впарював українцям смертельну гидоту