Департамент будівництва та дорожнього господарства планує укласти договір з фірмою "Спеціалізована механізована колона №23" на ремонт мосту по проспекту Льва Ландау,а саме естакади № 2 по вулиці Комунальній.

Про це повідомили в Харківському антикорупційному центрі, посилаючись на портал електронних закупівель ProZorro.

Вартість угоди становить 10,2 мільйона гривень. Ремонт планують завершити до кінця 2021 року.

За даними ХАЦ, цю ділянку шляхопроводу вже ремонтували в 2017 році і тоді на відновлювальні роботи з міського бюджету витратили 21,4 мільйона.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Крім цього, 9 вересня 2020 року міськрада уклала договір з фірмою "Спеціалізована механізована колона №23" на 25 мільйонів гривень. За вказану суму підрядник повинен провести ремонт естакади №1 по вулиці Івана Багряного.

За підрахунками антикорупціонерів, ремонт мосту по проспекту Льва Ландау триває вже більше трьох років, загальна сума витрат на сьогодні становить 230 мільйонів гривень. Всі підряди на виконання робіт дісталися фірмі"Спеціалізована механізована колона №23".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес готується до виписки, конкурентів мера чекає велике розчарування

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес посадить харків'ян на 2 мільйони

Також «Знай.иа " писав, що Під Харковом масштабна аварія залишила село без газу: "готуємо на вогнищах"