У німецькій клініці "Шаріте" повідомили про поліпшення стану харківського мера Геннадія Кернеса.

Письмовий висновок від професора Норберта Сутторпа на своєму телеграм-каналі розмістив друг Кернеса бізнесмен Павло Фукс, а також зазначив, що ці він хоче припинити чутки і плітки навколо здоров'я мера.

"Шановні пані та панове, Геннадій Кернес з Харкова перебуває у нас на лікуванні. Він прогресує кожен день, і ми сподіваємося на його повне одужання. З повагою, професор, директор клініки Норберт Сутторп", - написано в листі.

Фукс висловив сподівання, що на цьому "політичні спекулянти, які хочуть знищити досягнення Геннадія Кернеса в Харкові, припинять свої маніпуляції".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, друг Геннадія Кернеса Павло Фукс повідомив, що стан мера Харкова говорить про те, що він пішов на поправку. Також він спростував фейкову інформацію від деяких осіб, які планують перетягнути "ковдру лідерства" на майбутніх виборах у Харкові на себе.

Про це Павло Фукс написав на своєму Телеграм-каналі.

"Пишуть, що стан нестабільний. Пишуть, що інформація від лікарів. Я перебуваю на постійному зв'язку з лікарями клініки "Шаріте". Стан Геннадія Адольфовича стабільний. Спостерігається поліпшення стану легенів",- написав Фукс.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На місце хворого Кернеса мітить одіозний бізнесмен Ситенко: "Привид з минулого"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес став кандидатом у мери Харкова з лікарняного ліжка в Німеччині

Також «Знай.иа " писав, що Кернес готується до виписки, конкурентів мера чекає велике розчарування