Харківський мер Геннадій Кернес, який з коронавірусом перебуває на лікуванні в німецькій клініці "Шаріте", йде на поправку. Медики клініки вважають, що процес одужання їх пацієнта з України щодня прогресує.

Про це стало відомо з повідомлення в Telegram бізнесмена і друга Кернеса Павла Фукса.

За словами Фукса, він опублікував документ з клініки, щоб припинити чутки і плітки навколо стану здоров'я Геннадія Кернеса. Також Фукс опублікував переклад медичного висновку професора клініки "Шаріте".

"Щоб припинити чутки і плітки навколо стану здоров'я Геннадія Кернеса, публікую медичний висновок професора клініки "Шаріте",- написав Фукс.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Переклад: "Шановні пані та панове, Геннадій Кернес з Харкова (Україна) знаходиться у нас на лікуванні. Він прогресує кожен день, і ми сподіваємося на його повне одужання. З повагою, професор, директор клініки Норберт Сутторп".

Фукс висловив сподівання, що на цьому "політичні спекулянти, які хочуть знищити досягнення Геннадія Кернеса в Харкові, припинять свої маніпуляції".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернеса терміново відправили до Німеччини до отруєного Навального

Як повідомляє портал «Знай.иа " доєрнеса лікують у реанімації хірургічного відділення на "особистому" поверсі-потрапити можуть лише рідні та друзі

Також «Знай.иа " писав, що Губернатор Харківщини Кучер побажав Кернесу перемоги над коронавірусом: "чекаю на дебатах"