Під Харковом 17-річний підліток жорстоко розправився з 32-річним чоловіком на очах у своїх товаришів. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції області.

Як повідомляється, 19 вересня на березі ставка в селі Слобожанське близько першої години дня місцеві жителі виявили мертве тіло зі слідами насильницької смерті.

Виявилося, що труп належить 32-річному жителю Кегичівського району. На місце страшної знахідки викликали правоохоронців.

Поліція встановила, що напередодні, 18 вересня, пізно ввечері, близько 22:00, на греблі бачили 17-річного підлітка, який бив загиблого.

Після того, як потерпілий перестав подавати ознаки життя, хлопець скинув його у воду, і палицею штовхав його на дно, щоб втопити.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

Все це відбувалося на очах у 16-річного жителя села Козацьке та 19-річного жителя села Антонівка.

Правоохоронці виявили на місці вбивства та за місцем проживання підозрюваного у вбивстві речові докази, що підтверджують його причетність до злочину.

Раніше повідомляли, у Харкові п'яні в устілку Підлітки розбили голову копу-посмів заарештувати.

Як повідомляв Знай.uа, у Запоріжжі на зупинці знайшли бездиханне тіло-розправилися і кинули вмирати.

Знай.uа писав, хасиди-паломники окупували кордон-скрізь танці, сміття і бруд.