У сім’ї мера Харкова Геннадія Кернеса – ще один випадок захворювання на коронавірус. Цього разу хвороба підкосила невістку чиновника - Юлію Привалову. Про це сама жінка повідомила у соціальній мережі Instagram.

Дружина Данила Привалова, сина Кернеса, розповіла, що захворіла на коронавірус. Вона зазначила, що перебуває під наглядом лікаря та лікується гомеопатичними засобами.

Разом із тим, вона не уточнила, чи захворіли її чоловік та дочка Олександра.

«Багато хто з вас дякує мені за мою чесність, чесність по відношенню до вас, підписників, за мою натуральність, природність. За те, що я відкрито заявляю про свої позиції. Теж ціную цю якість не тільки в собі, а й в інших людях... Так ось, у мене коронавірус», – повідомила вона у соцмережі.

"А ще я п'ю вітамін С, цинк, пребіотики і пробіотики, магнезію, омега 3, вітамін Д (якщо є необхідність), селен", - додала вона в іншому пості.

Популярні новини зараз
Обережно, яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркетах Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Жінка додала, що сподівається у найближчому майбутньому отримати негативний результат тесту на коронавірус.

Нагадаємо, раніше На крісло хворого Кернеса претендують суперблондинка і мільярдер

Як повідомляє портал «Знай.uа» Губернатор Харківщини Кучер побажав Кернесу перемоги над коронавірусом: "чекаю на дебатах"

Також «Знай.uа " писав, що Кернес піде на вибори, незважаючи на хворобу: "Все в силі"