У Харкові був помічений намет з новими "швейцарськими технологіями" вимірювання тиску.

На відеозаписі можна помітити білий намет, на якому написано "Час вимірювати тиск", а внизу вказана фірма і країна виробник (Швейцарія). Але все б добре, якби цей намет не був заставлений пляшечками з пивом.

"Своебразний метод вимірювання тиску. Головне, що пиво на місці",- пожартував автор відео.

Швидше за все, даний намет не має нічого спільного з танометрами і вимірюванням тиску, а просто його вирішили використовувати, як лавку з продажу різноманітних перекусів і рідин, в тому числі і пива. Адже якщо добре подивитися відео, то можна помітити, що на задньому плані проходить концерт.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Своебразный метод измерения давления. Главное, что пиво 🍺 на месте.

Geplaatst door ВЕХА op Donderdag 17 september 2020

Нагадаємо, у Ковшарівці Куп'янського району (Харківська область) п'яний місцевий житель розніс агітаційний намет.

НП сталася 15 Вересня. Встановлено, що 34-річний місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, нецензурно висловлювався на адресу волонтерів однієї з політичних партій.

Крім того, він пошкодив агітаційний намет, який 58-річний чоловік і 28-річна жінка використовували під час акції на підтримку політичної партії.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті дружки Порошенка зганьбилися в наметах

Як повідомляє портал «Знай.иа» Популярний парк Львова окупували безхатченки-намет, пляшки та смердючі ганчірки на деревах

Також «Знай.иа " писав, що В Одесі відбувається планомірна зачистка агітації "Слуги народу" і її заміна фальшивкою