У Харкові до кінця року збираються відремонтувати до 2,5 тисяч під'їздів і 3 тисячі вхідних груп. Про це повідомляє прес-служба Харківської міськради за підсумками засідання постійної комісії з питань місцевого самоврядування повідомив директор Департаменту житлового господарства міськради Роман Нехорошков, пише Об'єктив.

За його словами, місцева влада вже встигла виконати більше половини обсягу запланованої роботи. Ремонти в під'їздах і на вхідних групах виконані на 70%. До кінця 2020 року план з приведення цих об'єктів в порядок буде виконаний.

Також Роман Нехорошков розповів, що в місті не працює 29 ліфтів з 6800 об'єктів. Всі вони ремонтуються і незабаром запрацюють.

Нагадавши, Знай писав, що в Харкові Кернес і Ярославський планують створити " Кременеву долину". Чинний мер запустив роботу робочої групи, яка створюватиме проект. Головним інвестором виступатиме бізнесмен Ярославський. Кернес вважає, що так у Харкові швидше розвиватиметься IT-галузь.

Також Знай повідомляв, що у Харкові виявили низку порушень правил передвиборчої кампанії. На порушеннях засікли Кернеса, який роздавав кульки, блокноти, ручки та еко-сумки всім починаючи від дітей і закінчуючи пенсіонерами. Також на порушеннях зловили партію" Слуга народу " з концертом. Однак за ці порушення до відповідальності притягнути неможливо.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові збиткове підприємство придбало смартфон відомої марки за 26 тисяч гривень, а також аксесуари до нього. Підприємство "Міськелектротранссервіс" нещодавно уклало договір з приватним підприємцем Віктором Приходько на придбання смартфона iPhone 11 256 Purple Dual Sim.