У Харкові може з'явитися оглядовий майданчик з видом на місто. Така петиція з вимогою побудувати об'єкт склав харків'янин Максим Лапко. Він запропонував спорудити оглядовий майданчик на спуску Весніна.

Автор петиції написав, що з височини відкривається чудовий вид на місто. Особливо ввечері там збирається велика кількість людей, щоб помилуватися на осяяне світлом місто.

Петиція була створена 7 вересня і збір підписів триватиме ще 90 днів. Для того, щоб місцева влада розглянула цю петицію потрібно буде зібрати 5000 підписів. Як з'ясувалося, в Харкові на сьогоднішній день немає жодного оглядового майданчика. Єдиний такий об'єкт раніше працював на фонтані Каскад, але потім зник фонтан і оглядовий майданчик разом з ним.

Нагадавши, Знай писав, що в метро першої столиці України правоохоронець вирішив, що може застосувати силу до громадянина. На відео очевидця конфлікту потрапив момент, який показує, що поліцейський штовхнув чоловіка. Він впав на підлогу і залишився так сидіти. Чи було це гра на публіку чи дійсно поліцейський штовхнув харків'янина невідомо.

Також Знай повідомляв, що в Харкові змінилася вартість квадратних метрів житлової нерухомості в новобудовах. Зростання цін почалося на початку літа і триває досі. Експерти заявили, що він продовжиться в найближчому майбутньому.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Харкові пройшов мітинг на підтримку постраждалих молодих людей у парку Шевченка. Близько 300 городян вийшли на пікет і зажадали змінити ставлення до відвідувачів парку. Вони висловили невдоволення жорстокістю охорони парку, яка за найменший крок з тротуару нещадно б'є.