У Харкові п'яний водій на елітному автомобілі влаштував масштабну ДТП біля готелю"Харків Палас".

ДТП сталася пізно ввечері в середу, 2 вересня, на проспекті Незалежності. Водій автомобіля Porsche Cayenne не впорався з керуванням і вилетів на тротуар і "приземлився" на квіткову клумбу.

Про це очевидці повідомили в групі "ХС. Харків", пише РБК.

Як розповіли очевидці події, удар був такої сили, що всі частини бетонних огорож полетіли в різні боки. Водій автомобіля був з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Він після скоєння аварії, спокійно вийшов з машини, зняв номери зі свого автомобіля і втік. У підсумку його виявили на лавочках недалеко від місця ДТП.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Мало того, як виявилося, в машині також були пасажири. Вони теж спробували втекти з місця аварії.

"Троє хлопців, швидко зняли номери і намагалися втекти, але начебто їх затримали. На місці ДТП поліція зупинила авто, яке рухалося по камінню, розкиданим по дорозі, за кермом виявився теж бухий водій",- розповіли свідки аварії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові чорт за кермом зніс пенсіонерку на переході, очевидці посивіли: "навіть не пригальмував!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом демон за кермом зніс молоду матусю з коляскою-без гальм

Також «Знай.иа " писав, що Авто харків'янина потрапило в пастку від комунальників Кернеса- "стирчить" весь день