У Харківській обласній психіатричній клініці №3 (на вул. Академіка Павлова) спалах COVID-19 . Там за останню добу хворобу діагностували у 20 осіб, п'ятеро з яких – медпрацівники, решта – пацієнти.

Про це повідомляє "Суспільне" посилаючись на директора обласного лабораторного центру Любов Махоту.

"За минулу добу у нас спалах в обласній психіатричній лікарні №3. Захворіли 20 осіб, п'ять з яких - це медичні працівники, решта-пацієнти",- сказала Махота.

Всього в цьому медзакладі підтвердили 21 випадок COVID -19, першим захворів лікар. Ще тривають епідрозслідування, але є версія, що захворів після відпустки.

Решта 20 людей це ті, хто з ним контактував. Вони хворіють в легкій формі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Лікарня / скріншот з відео
Лікарня / скріншот з відео

Нагадаємо, головний санітарний лікар України Віктор Ляшко розповів, хто в Україні може безкоштовно пройти тестування ПЛР-методом на коронавірус. Такою інформацією він поділився під час чергового брифінгу.

Безкоштовно дати тест і перевіритися на наявність коронавірусної інфекції в Україні можуть пацієнти, у яких діагностовано пневмонію, і вони знаходяться на стаціонарах; пацієнти, у яких є всі ознаки захворювання; пацієнти, які вже вилікувалися від коронавірусу, проте продовжують амбулаторне лікування; а також особи, які контактували з хворими людьми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Франківську школи та садочки не відкриють 1 вересня-Марцінків озвучив рішення під тиском Зеленського

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Україні можуть ввести надзвичайний стан через Китайський вірус-Ляшко назвав головну умову

Також «Знай.иа " писав, що В Україні за добу 2 495 нових хворих коронавірусом, 51 помер