Харківська міськрада на підготовку центру міста до Новорічних та Різдвяних свят витратить 4,3 млн грн.

Про це повідомляє громадська організація "Харківський антикорупційний центр", посилаючись на систему публічних закупівель “ProZorro”.

За відомостями ХАЦ, 31 Серпня комунальне підприємство "Міський Інформаційний центр" уклало договір з ТОВ "Насус Трейд" щодо святкової підготовки площі Свободи, площі Конституції та перехрестя вулиці Вернадського/Гімназійної набережної до Новорічних та Різдвяних свят. Власником і керівником ТОВ "Насус Трейд" є Олександра Анненкова.

Новорічний Харків, скріншот з відео
Новорічний Харків, скріншот з відео

Встановлення святкового обладнання на площі Свободи планують розпочати 15 листопада. До свят повинні будуть встановити декоративну новорічну ялинку висотою 36 метрів, багатофункціональний розбірний навіс розміром 9*40 метрів, скульптуру Діда Мороза, скульптурну композицію "Сани Діда Мороза", декоративну світлову ялинку висотою 10 метрів, стелу у вигляді металоконструкції і металеву огорожу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На площі Конституції до 15 грудня планують встановити декоративну світлову ялинку висотою 8,8 метра та діаметром 4 м, а на перехресті вул. Вернадського та гімназійної набережної до 15 грудня мають встановити декоративну крижану ялинку висотою 8,4 метра та діаметром 4,2 м.

А ось демонтувати обладнання з усіх трьох локацій повинні до 31 січня 2021 року.

Доставка обладнання, його встановлення та підтримання працездатності має коштувати 65% від загальної вартості, тобто 2,81 млн грн. Відключення обладнання від мереж електроживлення, його демонтаж, вивезення та приведення територій в належний стан обійдеться в 35% від загальної вартості, тобто в 1,51 млн грн.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес "виставив рахунок" харків'янам за новорічну вечірку-готуйте мільйон

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес спустить у фонтан 40 мільйонів перед виборами

Також «Знай.иа " писав, що Кернес посадить харків'ян на "золоті" лавки за 19 мільйонів -" не тисне?"