Харківське комунальне підприємство "Міський Інформаційний центр" планує витратити 4,323 млн грн на святкове новорічне оформлення центральної частини міста.

Відповідний тендер опублікований на сайті публічних закупівель ProZorro, пише Depo.Харків.

Аукціон пройшов вчора, 17 серпня. У ньому брали участь дві фірми - "Насус трейд"і " Енергопостач". Перша запропонувала свої послуги за 4 323 000 гривень, друга - на дві тисячі дорожче, рівно стільки, на скільки розраховував Міський Інформаційний центр. Вигідніше виявилася пропозиція першої.

Комунальники замовили послуги з прикраси площі Свободи, площі Конституції, перехрестя вулиці Вернадського та гімназійної набережної.

Святкування Нового року в Харкові
Святкування Нового року в Харкові

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Згідно з документами, на площі Свободи повинні встановити конструкції "Новорічна ялинка", розбірний навіс, композицію "Дід Мороз", "Сани Діда Мороза", на площі Конституції — "Світлову ялинку", а на перехресті вулиці Вернадського і набережної — "Крижану ялинку". Всі композиції повинні бути змонтовані до 15 грудня 2020 року, а з 31 січня 2021 почнеться демонтаж.

Також для прикраси куплять 3500 штук штучної хвої, 199 коробок-подарунків, 2738 пластикових куль, системи управління ілюмінацією, в тому числі для "зоряного неба", і світлодіодне прикраса "куля" і "кристал".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес "виставив рахунок" харків'янам за новорічну вечірку-готуйте мільйон

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес спустить у фонтан 40 мільйонів перед виборами

Також «Знай.иа " писав, що Кернес посадить харків'ян на "золоті" лавки за 19 мільйонів -" не тисне?"