Восени в Харкові пройдуть місцеві вибори на яких харків'яни зможуть вибрати нового мера, ну або залишити "старого". Оскільки діючий мер міста Геннадій Кернес збирається залишатися на третій термін, то він активно просуває свою кандидатуру за допомогою реклами і різних "подаруночків" майбутнім виборцям.

Цього разу Кернес вирішив "порадувати" школярів подарувавши їм різноманітне канцелярське приладдя, але не забувши при цьому і про важливий атрибут цього року - маску. І за класикою жанру, всі "подарунки" містять в собі всю передвиборчу агітацію від чинного мера Харкова.

Про це повідомили в групі "Х.Харків" в соціальній мережі ВКонтакті.

За словами харків'ян, подарунки від Кернеса отримали всі школи міста.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Ніколи такого не було і ось знову. Завтра у всіх школах на діточок чекають подаруночки від Лудшого мера, природно з передвиборчою агітацією",- написано в повідомленні.

І як розповіли свідки, то ці агітаційні подарунки аздають учням самі вчителі, супроводжуючи це розповідями про"Успішний Харків".

"Вчителі роздають агітматеріали від Кернеса, супроводжуючи це розповідями про Успішний Харків. Що, звичайно ж, суперечить законодавству",- написала адміністрація групи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес "закатає" 700 тисяч у "кремлівську стіну" у Харкові

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес "підгодовує" пернатих перед виборами: "навіть птахи голосують!"

Також «Знай.иа " писав, що Кернес мітить у крісло мера Харкова "через дітей" - задарував перед виборами