Під Харковом дорожники мають намір витратити 891 000 гривень на придбання мінівена Renault Trafic або його аналога.

Інформація про це розміщена на сайті публічних закупівель Prozorro, пише KHARKIV Today.

У тендерній документації написано, що в автомобілі має бути дев'ять сидінь, включаючи водійське. Тип двигуна - дизель, його робочий об'єм - не менше 1598 куб. см, потужність - не менше 140 к. с.

В автомобілі повинен бути Іммобілайзер, датчик води в бензиновому фільтрі, тоновані вікна, обігрів і вентиляція з чотирма режимами. Сидіння в автомобілі повинні бути тканинні.

Автомобіль повинен бути випущений не пізніше 2020 року. Гарантійні зобов'язання постачальника автомобіля повинні становити не менше трьох років або на перші 100 тисяч км пробігу. Колір авто - білий.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень
Показати ще

Машину повинні поставити до 1 листопада 2020 року. Початок аукціону заплановано на 11 вересня.

ремонт доріг
ремонт доріг

Нагадаємо, Харківська міськрада витратить 108 млн грн на зміну схеми дорожнього руху на перехресті Московського проспекту і вулиці Академіка Павлова.

Також реконструкція торкнеться вулиць Лесі Українки, броненосця Потьомкін, Тарасівської, польової та провулку Конюшенного.

До того ж, плануються роботи з розширення проїжджої частини, влаштування дощоприймальних колодязів, тротуару, встановлення світлофорних опор, дорожніх знаків та огорожі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес спустить на музикантів 125 тисяч

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кличко витратить 2,5 мільйона з бюджету Києва на покатушки по Україні - з музикою і шампанським

Також «Знай.иа " писав, що Кернес вбухає в кілометрову доріжку 25 мільйонів