В одному з найпопулярніших парків Харкова незабаром може з'явитися машина для миття підлоги за 800 тисяч гривень.

Дані тендеру опублікували на порталі Prozorro.

Так, стало відомо, що парк Горького планує придбати машину для миття підлоги за 800 тисяч гривень. Таку дорогу техніку придбають до кінця року

За умовами конкурсу, підрядник зобов'язаний надати парку розваг спецтехніку Karcher-B150R на електродвигуні або її еквівалент. В комплекті до неї йдуть зарядний пристрій, батарея, дві спеціальні щітки і утримувач для роботи на тротуарній плитці.

Фото: kaercher. com


Що цікаво, ця машина за одну годину може вимити не менше 5400 квадратних метрів підлоги. Початок аукціону заплановано на четверте серпня, а поставити замовлення переможець повинен буде до 31 грудня 2020 року.

Раніше в парку Горького хотіли розписати будівлі і деякі декорації за 1,9 мільйона гривень. Спеціально для цього на порталі Prozorro провели тендер. Згідно з договором, фірма-підрядник до першого вересня 2020 року повинна художньо прикрасити 34 об'єкти на території парку розваг.

Нагадаємо, що харківський фонтан, який будують у сквері на площі Свободи, буде одним з найбільших в Україні. Як повідомив перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, його діаметр складе 36 метрів.

"Фонтан був зроблений в Італії спеціально для Харкова. У ньому буде встановлено 150 форсунок, сучасна підсвічування, а діаметр конструкції становитиме 36 м. Зараз ведуться роботи з монтажу обладнання, і цей процес контролюють італійські фахівці"- повідомив Терехов.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Відкриття фонтану заплановане на День міста, 23 серпня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дніпрянка вимила курячі крильця в міському фонтані: "На шашлик підуть!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Франківщині обрали міру покарання чоловікові, який викупався у фонтані. Він плавав колами, плескався у воді і не реагував на перехожих.

Також «Знай.ua» писав, що В Тернопільській міськраді взяли небувале рішення. З сьогоднішнього дня найдовший в Україні аераційний фонтан буде працювати цілодобово. Як з'ясувалося, у Тернопільському ставі зацвіла вода із-за низки спекотних днів.