Мерія Харкова витратить на ремонт парку біля ДК "Металіст" понад 48 млн грн.

Про це стало відомо з порталу електронних закупівель ProZorro, пише NewsRoom.

Департамент комунального будівництва міськради планує витратити 48 мільйонів гривень на капітальний ремонт парку по вулиці Плеханівській, 77.

За умовами договору, підрядник до 31 грудня 2021 року зобов'язаний провести на території парку земельні роботи. Обладнати ділянку для вигулу собак. Встановити дитячий майданчик (з ігровим комплексом, пісочницею, гойдалками і каруселями). Побудувати спортивний майданчик (з брусами, турніками, тенісним столом, баскетбольним стендом). Обладнати фонтан з підсвічуванням, а також провести в парку роботи з електрифікації та озеленення.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Конкурс запланований на 28 серпня 2020 року.

Нагадаємо, Департамент комунального господарства міської ради на початку березня 2018 року вже проводив тендер на ремонт парку по вулиці Плеханівській, 77. Сума договору становила 44,6 мільйона гривень. Аукціон не відбувся і його перенесли на 19 березня. У наступному етапі перемогу здобула фірма "ВВК-Стиль", яка запропонувала за свої послуги 44,4 мільйона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес "обкатав" Молодіжний парк у Харкові напередодні виборів-тягнули кота за хвіст два роки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Кернес посадить маленьких харків'ян на гойдалки за 160 мільйонів

Також «Знай.иа " писав, що Кернес зариє в асфальт 100 мільйонів перед виборами