Харків'янку Ганну Скиртенко, яка пропала безвісти минулої неділі, 16 серпня, виявили в лісопосадці по проспекту Перемоги, недалеко від дому. За попередніми даними, жінка наклала на себе руки.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Тіло Анни близько 09:50 знайшли волонтери пошукової групи "Мілена" у яру посадки біля проспекту Перемоги, на місце відразу ж викликали поліцію.

"Жінка, яка була в розшуку, повісилася в заростях недалеко від школи і власного будинку. Зі слова волонтерів, навколо так багато разів велися пошукові роботи, але знайшли тільки сьогодні. Вони збиралися вранці, щоб продовжити пошуки і буквально через півгодини виявили тіло. Зараз його передадуть на експертизу. Попередня версія-самогубство",- розповів "ГородХ" власне джерело в правоохоронних органах.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За попередньою інформацією поліцейських, жінка покінчила життя самогубством чкркз повішення. Її тіло без видимих ознак насильницької смерті направили на судово-медичну експертизу.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство) з позначкою "самогубство". Копи встановлюють причину смерті.

Нагадаємо, вранці 16 серпня Анна Скиртенко пішла прогулятися в лісі в районі Олексіївки і не повернулася додому. За словами близьких, жінка хворіла на анорексію.

Жінка була джазовою піаністкою, композитором і виконавицею власних пісень, працювала концертмейстером музичного училища ім. Лятошинського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У лісі під Харковом натрапили на тіло зниклої медсестри-шукали Анну, а знайшли Оксану

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові прочісують ліс заради викладачки з анорексією-рідні на голках

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові розшукують сивого злочинця в окулярах - дуже небезпечний