Реконструкцію Харківського зоопарку, яку розпочали в липні 2016, планували завершити за два роки. Чотири роки потому проект так і не вийшов на фінішну пряму.

2020-й рік- самий глобальний з точки зору фінансування реконструкції зоопарку, сказав в радіоетері "Українського радіо Харків" член правління громадської організації "Харківський антикорупційний центр" Євген Лисичкін.

"Цього року на нього планується витратити понад 1 млрд гривень. Укладено договорів на 1 млрд 58 млн грн в цільовій програмі міськради, як можемо спостерігати в системі " ProZorro",- сказав Лисичкін.

фото: Харків будівельний
фото: Харків будівельний

За нашими підрахунками, з початку реконструкції ця сума сягає вже понад 1,5 млрд гривень", - каже Лисичкін про загальну вартість проекту для бюджету Харкова.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Він називає будівництво зоопарку іміджевим проектом міської влади Харкова.

Також свій репортаж вирішили провести і звичайні жителі Харкова.

Харків'яни намагалися з'ясувати, скільки городянам коштує 4 роки не працюючий зоопарк, і як, і на що саме витрачаються гроші.

Детальніше в сюжеті:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові скандальний викладач мітить в рибне крісло поруч з Кернесом: мільйони в банку і "будиночок" у Путіна

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Харковом звели унікальний концертний зал із сіна-краще в ньому не курити

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові дружок Кернеса попався на "лівих" мільйонах-дорвався до корита