Під Харковом поховали 20-річного військовослужбовця, який загинув у Києві під час несення варти. Смерть настала від пострілу автомата в шию. За попередньою версією, хлопець покінчив життя самогубством.

З 20-річним Олексієм Кривенком попрощалися в селищі Вільшани. Про це йдеться в сюжеті НТН.

За інформацією ЗМІ, молодший з п'ятьох дітей останні вісім місяців служив у Києві. Того злощасного дня хлопець заступив до караулу із зарядженим автоматом Калашникова, а через 15 хвилин пролунав постріл.

Куля влучила в шию, врятувати військовослужбовця не вдалося. Ховали юнака в закритій труні. На думку керівництва, Олексій наклав на себе руки, проте рідні загиблого отказиваютсяв це вірити.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Людина завжди на позитиві був, він завжди якісь плани на майбутнє мав і завжди своїх цілей домагався", - розповідає брат Олексія Олександр.

Наразі обставини смерті військовослужбовця з'ясовують слідчі Державного бюро розслідувань.

Нагадавши, у Дніпропетровській області сталася трагедія. У зазначену дату о 19: 58 на гарячу лінію "103" надійшло повідомлення про те, що повісилася дівчинка 10 років.

Медики відразу ж вирушили на місце виклику, проте прибувши на вказану адресу їм довелося лише констатувати смерть маляти. Дівчинка загинула ще до того моменту, як бригада швидкої допомоги опинилася на місці. Реанімувати дівчинку також не вдалося. Що стало причиною такого вчинку-невідомо. Подробиці належить з'ясувати правоохоронним органам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Житель Закарпаття пустив собі кулю в лоб з рушниці-копи з'ясовують, сам чи " допомогли"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Вибила вікно і кричала - у Харкові студентка зібралася звести рахунки з життям

Також «Знай.иа " писав, що Під Донецьком молоду співробітницю суду знайшли в петлі через два тижні пошуків - "Фінанси підвели"